2015. november 20., péntek

Karácsonyi asztrológia tippek

Karácsony előtti ASZTRO-TIPPEK a harmóniánk megőrzése érdekében:

KOS
-Sok felesleges feszültségtől megszabadulhatsz, ha minden nap sportolsz vagy sétálsz.
-Gyakorold a türelmet és a tervezést: tűzz ki célokat és tegyél érte minden nap valamit. Kezdd kicsiben: hogy alakul a holnapi napod?

BIKA
-Hogy kedvedre lakomázhass az ünnepi menüből, december 14-től Karácsonyig figyelj az étkezésedre, a növő hold fokozza a kilókat is.
-Építs be a napi rutinodba minden napra 10 perc mozgást: séta, jóga. Napi 10 perc energia befektetéssel 1 órányi friss energiát nyersz.

IKREK
-Tervezd meg az egész hónapodat, ne csak fejben, hanem papíron is: cetlizz, időzíts. Így nem veszel el a részletekben és mindenre jut elég időd.
-Minden napra találja magadnak ki egy aprócska újítást, ami számodra élményt, bizsergést jelent: íz, találkozás, program, olvasnivaló…

RÁK
-December 14-én mindenképp találj magadnak egy olyan programot, ami tölt, ellazít, aznap több időt szánj a lelki felfrissülésre. Vegyél illatos fürdőt, vagy menj el masszázsra.
-Minden héten szánj magadra egy órát, ami csak a tiéd: olvass, szépítkezz, merengj, töltődj. Ezt az időt nem másoktól veszed el, hanem magadnak adod…

OROSZLÁN
-Tanácsaiddal, ötleteiddel, bíztatásoddal segítsd a családodat. Így egy olyan darabot adsz magadból, amiért ők nagyon hálásak lesznek.
-Kelj fel 15 perccel korábban és végezz légző gyakorlatot: sugározd ki az erődet és szippants be az Univerzum áldását, így minden napod még tökéletesebb lesz.

SZŰZ
-Hogy a hónap végén nyugodt lelkiismerettel pihenhess, december második hetében méregteleníts egyet.
-Jelölj ki az életedben egy területet, amit eztán lazábban kezelsz: kevesebbet gondolkodsz rajta és megelégszel a kevésbé tökéletes teljesítménnyel is e téren. Mi lesz ez?

MÉRLEG
-Hozd össze a családot: vedd fel a kapcsolatot régi ismerősökkel, rokonokkal, tervezz velük is programot decemberben.
-Kezdj el bio-kozmetikumokat használni. A természet makulátlan szépségét ajándékozod a bőrödnek, ami tovább emeli a saját ragyogásodat is. Feldob!

SKORPIÓ
-Legalább hetente egyszer szaunázz: regenerál, lazít, újjászülethetsz. Már most jelöld be a naptáradban, hogy mikor!
-Vezess álomnaplót, vedd fel a kapcsolatot a belső önmagaddal, figyelj az álmaid üzenetére, fedezd fel bennük a hétköznapokban is hasznos segítségüket.

NYILAS
-Nézz utána a karácsonyi ünnepkör eredetének, szokásainak és valamelyiket elevenítsd föl idén. Sok elfeledett magyar hagyomány, vagy egyetemes szellemi örökség akad ebben a hónapban, amely újrafelfedezésre vár.

BAK
-Figyelj rá, hogy amint fogynak a feladataid, úgy legyél egyre elégedettebb és gondtalanabb. Gyakorolod az örömöt minden nap.
-Próbálj meg meditálni: kezdd napi 10 perc lazítással és fokozatosan emeld az időt és mélyítsd az ellazulást. Tapasztalt meg az Üresség érzését, az önmagadért való felelősségvállalás új módját tapasztalhatod meg.

VÍZÖNTŐ
-Olvass karácsonyi történeteket, hogy belehelyezkedhess az Ünnep hangulatába.
-Szervezz egy igazán egyedi Ünnepet. Használd föl a kreatív ötleteidet akár az ételek, akár a programok, akár az ajándékok kitalálásakor. Mindenbe csempéssz egy kis szokatlanságot, a te nagyon egyéni látásmódoddal fűszerezd meg az ötleteidet

HALAK
-Ne csak másokon segíts, hanem figyelj rá, hogy te magad is haladj a feladataiddal, néha te is lehetsz önmagadhoz képest önző.
-Gondold végig mi az, ami abszolút nincs ínyedre, mégis vállalod és csinálod. Válassz egyet erről a listádról és tedd meg az első lépéseket a szabadságot felé: szabadulj meg tőle.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése