2012. június 27., szerda

Himalájai só



Himalája só, mire használható?

Tudja-e, hogy a vágás, csípés vagy a szőrtüsző gyulladás mennyire fájdalmas?
Családunkban a sószappan napi használatban van. Eltünteti a mitesszert, pattanást, sebet, vágási sérülést. Borotválkozás után 1 perc alatt összehúzta a vágás helyét és rövid időn belül elmúlt a fájdalom. Gyermekeinknél a különféle alkoholos bőrtisztítő tonic helyett kiváló a hatása. Fejes ...hajbőrén próbált-e már kisebb sebet vagy pattanást kezelni? Ha a sószappant pohárba teszi és kb. fél deci vizet önt rá, rövid idő alatt tömény oldatot kap. Nedvesítse be haját vízzel, és kenje be fejbőrén a sebet az oldattal. Csodálkozni fog, milyen gyors a hatása.

A drága, kőolajszármazékokból készülő bőrápoló, hidraltáló krémeket a peloid helyettesíti.

Hölgyeim, hasuk, derekuk, hátuk, válluk fájdalmát próbálták már gyógyszer nélkül elmúlasztani? Ha még nem, tegyenek egy próbát a sópárnával.

.Uraim, borotválkozás után a timsó és alkohol helyett próbálják ki a kristálysó szappant.
Az apróbb vágásokat irritáció nélkül másodpercek alatt összehúzza nyom nélkül. Számítógépnél ülök néha 10 órát. A meleg sópárna a nyaki és vállizmaimat 10 perc alatt kilazítja. Ugyancsak kiváló "gyógyszere" a talpak fájdalmának.



Címszavakban a Himalája sóról

afta, agyi aktivitás, alkoholmentes borotválkozás, allergia, alvászavar, amalgám, anyagcserezavar, arcápolás, Arthritis asztma, állati eredetű protein lebontása, árpa, baktériumölő, borotválkozás, bőrbetegségek, bőrgomba, bőr pH értéke, bőr- és arcbőr hidraltálás, csíramentes, csontritkulás, depresszió, dezodor, elektroszmog, ekcéma, emésztési problémák, energiaszint, epekő, epilálás, faggyúképződés, ficam, fogínygyulladás, fogínyvérzés, fogkő képződés, fogszuvasodás, fogfehérítés, folyás, gombásodás, gyantázás, gyomor és bélzavarok, hátfájás, herpesz, hideg láb, hidraltálás ránctalanítás, homeosztázis, hüvelygomba, hüvelyszárazság, idegrendszer, immunrendszer, influenza, inhalálás, ívókúra, izom és izületi fájdalmak. keringési rendszer, koncentrációs zavar, körömnövekedés, köszvény, kötőszövet, középfülgyulladás, krónikus fájdalmak, látásjavulás, láz, légúti megbetegedés, mandulagyulladás megfázás, merevség, méregtelenítés sófürdőben, mozgásszervi megbetegedések, narancsbőr, negatív ion, Neurodermatitisz, nőgyógyászati problémák, nyílt sebek, nyomelemek, olajok, öngyógyító erő, pattanásos bőr, pikkelysömör, psoriasis, porszemek, pozítiv ion, ránctalanítás, rándulás, regeneráció, reumás megbetegedések, rosszul látás, rovarcsípés, salaktalanítás, sav-bázis egyensúly, savas szájflóra, slejm, sófürdő, stressz, súlycsökkenés, szőrtűsző gyulladás, sóing, sólámpa, sómécses, sópárna, sózokni, száraz bőr, székrekedés, szemfertőzés, szem kiszáradása, szemölcs, szénanátha, szív és keringési panaszok, tengeri klima, teniszkönyök, test pH érték egyensúlyba hozása, tisztítókúra, torokgyulladás, túlsavasodás, vesekő, vesefájdalmak, vese és hólyag megbetegedések, vérkeringés, vérnyomás, virágporok, zúzódás, zsíros bőr


Aktivál, erősít, harmonizál, javul, megnő, meggyorsít, neutralizál


A Himalája só alkalmazásai

A sóoldat (Sole) gyógyitó ereje Holdfázishoz igazodó fürdés
A sóoldat (Sole) elkészítése Body Peeling
Izületi gyulladás és köszvény Asztma, hörghurut
Csontritkulás Sópárna
Sebek, fájdalmak Sóing
Pikkelysömör Sószappan
Szájhigiénia Sózokni
Ekcéma, herpesz Szemfürdő
Sófürdő testrészeken Kristálysó ionizátor/lámpa/flotárium



A sóoldat (Sole) gyógyító ereje
• A sókristályban tárolt természetes energiával feltölti a testet, amely 24 órán keresztül megmarad.
• Egyensúlyba hozza a test sav-bázis egyensúlyát és beállítja a vérnyomást.
• Képes feloldani és eltávolítani a szervezetben lerakódott üledékeket, melyek kövesedést és a reuma különféle formáit okozzák, igy izületi gyulladást, vese-, epe-, illetve húgykövet.
• Képes csökkenteni a káros szenvedélyek iránti vágyat, segít a bőrbetegségeken belülről kifelé tisztítással.


A test pH értékének egyensúlyba hozása és a nehézfémek eltávolítása
A Sole kiváló anyag a test pH értékének egyensúlyba hozásához. A kristályos Himalája só a szervezetből el tudja távolítani a nehézfémeket, így az ólmot, higanyt, arzént, amalgámot, mivel feltöri molekuláris szerkezetüket. A testnek először az anyagcserével át kell alakítani ezeket, és az állati eredetű proteineket, amely nem egyszerű feladat. Az anyagok a kristályos só szerkezeti formájának eredményeként a vizelettel távoznak.
A Sóoldat (Sole) elkészítése
Tegye a Himalája sókristály darabokat befőttes üvegbe vagy üvegkancsóba. Töltse fel az üveget annyi szénsavmentes ásványvízzel, hogy bőven elfedje a kristályokat. A só és víz aránya 1 : 3 legyen. A feltöltés után kb. 45 perccel egy telített 26 %-os sóoldatot kap, melyet a vízben levő, már nem oldódó kristályok jelenléte mutat. A sóoldatot mindaddig feltöltheti vízzel, amíg a kristályokat látja. A sóoldat teljesen steril. Gombák, csírák, baktériumok nem élnek meg benne. Korlátlan ideig eltartható. Javaslat a feltöltéshez: fél kiló sóra öntsön annyi szénsavmentes kristályvizet, hogy az néhány cm-re magasan ellepje a sót. Ha elfogy a víz, töltse utána. 1 kg sóhoz 3 liter vízet adhat. Feltöltheti úgy is, hogy pld 1 kg sóhoz 1 liter vizet ad, majd ha a sóoldat elfogyott a kristályokról, újra 1 litert, és így tovább. Ez a Sole oldat a kiindulópontja sokféle kezelési formának.


Sóoldat (Sole) ivókúra
A kész 26 %-os Himalája kristálysó oldatból egy teáskanálnyit tegyen pohárba, majd töltse fel jó minőségű szénsavmentes ásványvízzel. A kapott felhígított sóoldatot igya minden reggel, felkelés után éhgyomorra. A teáskanálnyi 26 %-os sóoldat mennyiséget 1 liter vízbe téve is megihatja a nap folyamán.
Ha a salaktalanítás (pl.hasmenés formájában) nagyon hevesen lép fel, az ivókúrát kezdetben cseppenként adagolja, és emellett a napi vízmennyiséget növelje meg. Gyerekeknél és csecsemőknél elég néhány csepp az oldatból.
A Sole képes a szervezetben 24 órán keresztül a kristálysó rezgésmintáját fenntartani. Az ivókúra során nem a mennyiség, hanem a rendszeresség és a kristálysó minősége fontos a pozitív hatás eléréséhez.
Klinikai vakteszt kutatások kimutatták, hogy a só és víz fogyasztása kiemelkedő változásokat eredményezett a légzési, keringési, szervi, kötőszöveti és idegrendszeri funkciókban. A betegek elmondták, hogy javult az alvásuk minősége, megnőtt az energia és koncentrációs szintjük, az agyi aktivitásuk és a súlycsökkenésük. Észrevehető haj, illetve körömnövekedést tapasztaltak.
Alkalmazás: öngyógyító erők aktiválása, bőrbetegségek, anyagcserezavarok, emésztési problémák, mozgásszervi megbetegedések, vese és hólyag megbetegedések, allergia, szív és keringési panaszok, alvászavar, koncentrációs zavarok, stressz.


Inhalálás
Forraljon fel 1-2 liter vizet inhalációra alkalmas edényben. Adjon hozzá legalább 20 gramm szemcsés Himalája kristálysót. Ha a só feloldódott, hajoljon a forró gőz fölé, és takarja be a fejét egy nagy törülközővel. Inhaláljon kb. 10-15 percig. A légzőszerveknek a gőzölés után kb. 30 percre van szükségük ahhoz, hogy a felhalmozódott méreganyagokat slejm, szekretum, illetve mirigyváladék formájában megkösse, és ezeket ki fogja köhögni.
Súlyosabb megbetegedések esetén napjában többször is inhalálhat sóoldattal, amíg a tünetek enyhülnek illetve megszűnnek. Mindig 1%-os oldattal kezdje, lassan emelje, mélyebb légúti megbetegedéseknél 8%-ig.
Alkalmazás:
Bronchitis (Hörghurut): igyon sok vizet a slejm cseppfolyósításához, így könnyebb a felköhögése.
Arc-, homloküreg gyulladás, nátha: naponta egyszer kb.15 percig 1%-os sóoldattal kezdve, lassan max.5%-ig emelve.
Asztma: naponta egyszer kb.15 percig 1%-os sóoldattal kezdve, lassan max. 3%-ig emelve.
Figyelem: akut asztmaroham esetén nem alkalmazható!


Szemöblítés - szemfürdő
A Himalája kristálysóból készítsen 1%-os sóoldatot. Alaposan mossa le a szempilla és szemhéj make-up-ot. Töltse fel az üveg szemöblítőt a sóoldattal és helyezze a szemüregre úgy, hogy az oldat ne tudjon kifolyni. Ezután hajtsa a fejét hátra, pislogjon többször a vízbe, hogy a szeme benedvesedjen. A szemét nyitva tartva kb. 2 percen keresztül forgassa körbe-körbe. Ugyanezt végezze a másik szemével is. Az 1%-os sóoldat megfelel a könnyeink sókoncentrációjának, ezért nem marja a szemünket. Az öblítés naponta többször is elvégezhető, ajánlatos reggel és este.
Alkalmazás: kiszáradt, túlerőltetett szemek, szemfertőzés, szénanátha, rosszul látás, árpa
Tipp: Hosszú időtartamon keresztül, rendszeresen végzett szemöblítés a látást javítja.



Száj és fog higiénia
A Himalája só képes megakadályni a fogkő képződését és a szuvasodást. A legtöbb ismert fogbetegség a száj és a torok extrém savasodására vezethető vissza. A sóoldat képes a fogkő eltávolítására, a fogíny regenerációjára és semlegesíti a szájflórát. Mossa a fogait 26%-os sóoldattal és öblögessen 2-3 percen keresztül, közben a nyelvével a fogak között préselje át az oldatot. Az öblögetést naponta többször is végezheti, lehetőség szerint étkezés után. Gyulladásos, nyitott sebek esetén csökkentse az oldat koncentrációját.
Fogfehérítéshez ajánljuk a természetes anyagokból készült, cukor és peroxid mentes Super fogfehérítőnket. Semmilyen mesterséges adalékot nem tartalmaz. Naponta 1 alkalommal reggel mosson fogat a szokásos módon. Amikor a tükörbe nézve mosolya visszaköszön (3-10 nap) már elég heti 1-2 alkalommal használnia. Fogai ragyogóbbak lesznek. 1 flakon 6 hónapig elég egy személy részére. Vásárlóink visszajelzése alapján először a fogkövet bontotta le, utána kezdte a fehérítést. 40.000 Ft a fogorvosi fehérítés, mely nem csak drága, kissé kellemetlen érzés. A Super természetes illatával is hozzájárul kellemes leheletéhez.
Alkalmazás: torokgyulladás, fogínygyulladás, fogínyvérzés, mandulagyulladás, savas szájflóra, afta



Holdfázishoz igazodó fürdő
A megfigyelések azt mutatták, hogy a Hold fázisának változásához igazított fürdő a legjobb hatású.
Teliholdnál tudja a legtöbb ásványi anyagot felvenni a test ionos formában.
Újhold esetén a salaktalanító hatás a legmagasabb, megfelel egy 3 napos böjtkúrának.
A Himalája sófürdő koncentrációja legalább 1%-os legyen. Normál méretű fürdőkádnál (kb. 80 l víz) 1kg kristálysó ajánlott. Magasabb koncentráció esetén nagyobb a méregtelenítő hatás. A kristálysót tegye a fürdőkádba és engedjen rá kevés forró vizet. Várja meg, amig a só teljesen feloldódik, majd engedje tele a fürdőkádat. A víz hőmérsékletét állítsa be testhőmérsékletéhez. Ne használjon fürdőhabot, sampont, illetve szappant. A fürdés időtartama legalább 20 perc legyen. Fürdés után ne öblítse le a testét. Itassa le bőréről a vizet vagy hagyja megszáradni. Pihenjen fél órát. A sófürdőknél a bőr nem szárad ki, mivel a bőr külső szarurétegeiben megkötődik a víz. Himalája sóval fürdőt kedve és igénye szerint vehet. 30 perces sófürdő megfelel egy 3 napos tisztitókúra hatásának.
Alkalmazás: salaktalanítás, méregtelenítés, homeosztázis aktiválása, Neurodermatitis, pikkelysömör/psoriasis, bőrpanaszok száraz illetve zsíros bőr esetén, stressz, kimerültség, alvási zavarok, túlsavasodás
Fontos: Szív és keringési panaszok esetén legyen egy felügyelő személy a közelben. Nyílt sebeknél 1%-os oldattal kezdjünk.

Sófürdő testrészekre lebontva
A sófürdő koncentrációja kezelésektől függően 3-10 %.
Mennyisége: 2-10 liter, elkészítése hasonló módon történik, mint a kád sófürdőnél.
A kezelendő testrészt 15-30 percen keresztül fürdesse. Ne öblítse le, csak itassa szárazra.
Alkalmazás: lábgomba, szemölcs, repedezett bőr, nőgyógyászati problémák, hüvelygomba, folyás, hüvelyszárazság (naponta 3%-os ülőfürdő, 10 liter vízhez 30dkg só, 20 literhez 60 dkg)
Tipp: 10 % feletti koncentrációjú sófürdőt többször is felhasználhatja (10 liter vízhez 1kg, 30 liter vízhez 3kg).
Fontos: nyílt sebeknél eleinte alacsony sókoncentrációt válasszon: 2-3%-ot.



Bőrregeneráció - arcápolás
Himalája sóval végzett arcápolás szabályozza a bőr kémhatását és háztartását. A telített sóoldattal nedvesítsen be egy vattapamacsot és mossa le vele az arcát. Az oldat felvitelét az arcra végezheti kézből is. Használja a napi arcápolásra (reggel és este) arckrém helyett.
Alkalmazás: Pattanásos, gyulladásban levő bőr, ekcéma, herpesz, szemölcs, rovarcsípés esetén: egy vattapamacsot a telitett sóoldattal nedvesítsen be, és rögzítse a kívánt testfelületre naponta többször, legalább 1 órán át. Lehetséges kezdeti rosszabbodás, ami a só méregtelenítő hatására utal. Türelmesen folytassa a kezelést, hamarosan tapasztalja a javulást. Rovarcsípésnél: nedvesített sókristállyal dörzsölje be a bőrét.

Borogatás
Koncentrált Himalája sóoldattal nedvesítsen be egy ruhadarabot és ezzel borogassa a fájós testrészt. A borogatás lehet meleg vagy hideg.
Alkalmazás:
Hideg borogatás: Artritis, köszvény, rándulás, ficam, zúzódás
Meleg borogatás: kötőszöveti reumás megbetegedések pl.: teniszkönyök
Forró borogatás: máj és epepanaszok, gyomor és bélzavarok, vesepanaszok


Csontritkulás
Üres gyomorra igyon minden reggel 1 kiskanál sóoldatot szénsavmentes ásványvízzel. Napközben is igyon elég mennyiségű vízet. Készítsen meleg borogatást, amely kellemes a bőrének. A Sole koncentráció legalább 10%-os legyen. Töltsön meg egy vászonzacskót sókristállyal - használhatja sópárnánkat - és tegye a sűtőbe. Kb. 40 fokosra melegítse fel, majd helyezze azt a fájó testrészre 20 percig. Ha a karjában vagy lábában érez fájdalmat, vegyen legalább 10%-os koncentrációjú sófürdőt. A vízet a testhőmérsékletre állítsa be. 10 liter víz + 1kg fürdősó = 10% koncentrációjú sófürdő



Sószappan
100 %-os kristálysó, semmilyen adalékot nem tartalmaz. Mindenféle bőrtípusra használható. Pattanásos bőrű fiataloknál egyensúlyba hozza a hormonháztartást, és emellett gyulladáscsökkentő hatása is van.
Bőrbetegségek esetén pl.: pikkelysömör, ekcéma, neurodermitisz, allergia, gomba stb szőrtűsző gyulladásra, herpesz kezelésére, rovarcsípésre.
Hölgyeknek gyantázáshoz, epiláláshoz, uraknak borotválkozásnál kitűnő.
 

 Sóing
Láz, megfázás, influenza esetén készítsen 2-8%-os Himalája sóoldatot. Ebben nedvesítsen meg egy pamutpólót. Enyhén csavarja ki, majd bújjon bele és tekerjen maga köré száraz törülközőt. Feküdjön le. Fél óra után megkezdődik az izzadás. 1-1,5 óra után vegye le a sóinget, zuhanyozza le az izzadságot, és pihenjen további 1 órát. Kiváló méregtelenítő hatása van, és az anyagcserét aktíválja.
Fürdősó megrendelése 0,5 kg - 1kg - 3kg - 5kg és 10kg darabos és kristályos fürdősó, 1kg-os gyógynövényes és 400 gr-os illóolajos Himalája fürdősók



Sózokni
Egy pár pamut zoknit itasson át 3-5 %-os sóoldattal. (1 liter vízhez 5dkg só)
Nedvesen húzza a lába(i)ra és tekerjen köré egy száraz törülközőt. Legalább egy órán át hagyja a lába(i)n.
Alkalmazás: köszvény, hideg láb
Fürdősó megrendelése 0,5 kg - 1kg - 3kg - 5kg és 10kg darabos és kristályos fürdősó, 1kg-os gyógynövényes és 400 gr-os illóolajos Himalája fürdősók

Sópárna
Lenzsákba töltött kb. 1 kg Himalája kristálysó, melyet hidegen és melegen is alkalmazhat. Helyezze a sópárnát 50-60°C-os sütőbe 10-15 percre vagy a mélyhűtőbe fél órára. A meleg vagy hideg sópárnát tegye kb. 20 percre a fájos testrészére. Mikrohullámú sütőben nem szabad melegíteni!!!
Alkalmazás: meleg sópárna: középfülgyulladás, vesefájdalmak, máj-, epepanaszok, degeneratív izületi fájdalmak, hátfájás,
hideg sópárna: köszvény, Artritis, rándulás, zúzódás, ficam


Kristálysó-peeling, testradír
A kristálysó-Peeling egy só-illóolaj keverék, amely ideális a méregtelenítéshez. Dörzsölje be az egész testét. A felkenés során többször keverje fel a mixturát. Tekerjen maga köré egy törülközőt és takarózzon be. Legalább 30 percen keresztül hagyja hatni a Peelinget. Egy idő után kellemes melegség tölti el szervezetét, mivel a cellák elkezdenek dolgozni. Végezetül öblítse le bőrét langyos vízzel és itassa szárazra. Hetente egyszer, vagy szükség esetén többször is elvégezhető.
Alkalmazás: stressz, regeneráció, bőrproblémák, narancsbőr, pikkelysömör, méregtelenítés, salaktalanítás, ránctalanítás

Kristálysó peloid, Kristálysóiszap
A kristálysó Peloid természetes ásványi iszap, amely az idők folyamán a Himalája sóbányák tavaiban kikristályosodott, majd a meder aljára lerakódott ásványokból készül. Az ásványokat kolloid nagyságúra (1-500 millimikron) darálják és kristálysó oldattal keverik össze. A peloid hidratáló hatása miatt képes a kiszáradt (dehidratált) cellákat újra vízzel ellátni. Alátámasztja a bőr természetes regenerációját, neutralizálja a bőrrendellenességeket, megakadályozza a ráncképződést és feszessé teszi a bőr felső rétegét. A peloidot kenje fel vékonyan az érintett testrészre. A szem és száj környékét hagyja ki. Hagyja 15-20 percen keresztül száradni, majd langyos vízzel mossa le. Lemosás után ne használjon krémeket!
Elfelejtheti a kőolaj származékokból készült világmárkákat, melyeket eddig hidraltáláshoz és ráncok ellen használt.
Alkalmazás: hetente egyszer, vagy kétszer.

Kristálysóiszap-pakolás
A sóiszap nem csak kozmetikai célokra használható, hanem minden olyan gyulladásos problémánál, amelyre a hideg jó hatással van. A peloidot kenje fel vékonyan a beteg testrészre és tekerje körbe egy nedves ruhadarabbal (legjobb, ha sóoldattal nedvesíti be). Hagyja pár órán át hatni, majd mossa le langyos vízzel.
Alkalmazás: Artritis, köszvény, ficam, rándulás, zúzódás
Tipp: A peloidos üveget használat után mindig zárja le, különben kiszárad. A peloidot kiszáradás esetén töltse fel újra telített sóoldattal.




Kristálysó-ionizátor
A kristálysó ionizátor ultrahanggal működő készülék, amely képes a Himalája kristálysó oldatot ionizálni. A használatával elért klíma hasonló, mint a tengereknél. A levegőben levő pozitív töltésű porszemeket megköti, így a helység levegőjét megtisztítja. Két órai használat után a helységben egy neutrális rezgésminta épül fel.
Alkalmazás: a helység levegőjének javítása, elektroszmog neutralizálása, porszemek és virágporok megkötése a levegőből, légúti megbetegedések, asztma, szénanátha, alvászavarok
Tipp: A hálószobában lefekvés előtt 2 órával helyezze üzembe a kristálysó-ionizátort.
Fontos: A kristálysó-ionizátort ne keverje össze a párásító készülékkel. Csak a kristálysó-ionizátor képes a sóoldat elpárásítására.

Kristálysó lámpa
A Himalája kristálysó lámpa hasonlóan működik, mint az ionizátor, de itt az ionizáció természetes úton történik. A sólámpa megköti negatív ionjaival a levegőben többségben levő pozitív ionokat, a benne levő izzótól felmelegszik és ezáltal magába szívja a levegő nedvességét. Felülete nedvessé válik, ezáltal létrejön egy ionmező. A kristálysó lámpa semlegesíti az elektromágneses rezgéseket (TV, számítógép) és a pozitívan feltöltött helység levegőjét. A sólámpák színeinek gyógyító hatása is van (színterápia).
2-3,5 kg-os sólámpa elegendő egy kb. 20 négyzetméter területű helységre. Az elvégzett tesztek azt bizonyítják, hogy a hiperaktív gyerekeknél, akik koncentrációs és alvási zavarokban szenvedtek, rövid idő alatt jó eredményeket lehet elérni.
Alkalmazás: koncentrációs zavarok, alvászavarok, elektroszmog, idegesség
Tipp: A kristálysólámpát állítsuk lehetőleg a sugárzó készülékek közelébe.

Kristálysó floatárium
A floatárium a kristálysófürdő speciális változata. Egy amerikai agykutató, prof. John Lilly (1954) konstruálta az első floatáriumot, más nevén Samadhi-Tankot. A kristálysó-floatárium ennek a továbbfejlesztése. Először a NASA használta az asztronauták edzésére, a súlytalanság érzésének megismeréséhez. A kristálysó-floatáriumban egy 26%-os telített kristálysó oldatban lebegünk egy piramis alakú, zárt tankban. A külvilágtól teljesen el vagyunk zárva, se fény, se zaj nem jut be. A sóoldat hőmérséklete megegyezik a testünk hőmérsékletével, ezért testünknek nem kell energiát fektetnie a hőmérséklet kiegyenlítésére. Széleskörű tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy a floatáriumban való tartózkodás kitűnő stresszfeloldó módszer. A vérnyomás normalizálódik, függetlenül attól, hogy az magas vagy alacsony. A reumás panaszok csökkennek, az immunrendszer felerősödik. Sok esetben egy floating után testsúly csökkenése állapítható meg.
Alkalmazás: Stressz, merevség, krónikus fáradtság, anyagcsere aktiválása, krónikus fájdalmak, izom és izületi problémák, immunrendszer erősítése, bőrbetegségek, depresszió, koncentrációs zavarok, gyógyulási folyamatok meggyorsítása.




FIGYELMEZTETÉS: Az információ a Himalája kristálysó megismertetése és bemutatása céljára szolgál. A kristálysó hatása egyénenként változó lehet. A leírás olyan információkat tartalmaz, melyeket orvosok, szakértők, illetve gyógyult emberek írásban megjelenítettek. Ha gyógyszeres kezelés alatt áll, vagy terhes, illetve szoptat, vagy olyan betegsége van, melyet még nem diagnosztizáltak, nem kezeltek, előzetesen mindenképpen konzultáljon orvosával. Ha változtatni kiván a életvitelén javasoljuk, hogy beszéljen orvossal vagy alternatív gyógyítással foglalkozó szakemberrel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése